Ude 301
Ude 308
Ude 305
Ude 310
Ude 309
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Selskabsmenu/samt natmad

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.

118,-

 

Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.

128,-

 

Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.

128,-

 

Cremet jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.

118,-

 

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.

118,-

 

Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.

118,-

 

Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

118,-

 

Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.

108,-

 

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)


Minimum 10 personer


Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Hovedretter

Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

278,- 

 

 

Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt
pommes Kroket og sauce bordelaise.

238,-

 

 

Langtidsstegt Kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture
pommes Anna samt rødvins sauce.

238,-

 

 

Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,
Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

208,-

 

 

Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.

208,-

 

 

Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

208,-

 

 

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Desserter

Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.

98,-

 

Nøddekurv med 3 forskellige is & hindbær coulis.


108,-

 

Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.

108,-

 

Kroens favorit is, med nødder og chokolade.

108,- 

 

Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse.

108,-

 


Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.

108,-

 

Rabarber consummé, serveret med rabarber kompot og vanilje is.

108,-

 

 

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Natmad

Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.

98,-

 

Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.

108,-

 

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.

98,-

 

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.

108,-

 

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

108,-

 

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.

128,-

 

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.

98,-

 

Forskellige sliders (mini burger)

108,-

 

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

RING OG BOOK PÅ