Selskabsmenu/samt natmad
Forretter
Tatar af koldrøget laks – 133 ,-

 med sauce tatare, chips og dild

Røget krondyr kølle – 133,-

 med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.

Laks på 3 måder – 143,-

med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.

Lufttørret okseinderlår – 133,-

serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte

Rejecocktail på håndpillede rejer – 143,-

med paprika dressing og salat.

Tartelet med høns – 133,-

i asparges hertil purløg og cherrytomat.

Cremet jomfruhummer suppe - 133,-

 

med rejer og suppeurter.

Fisketallerken - 153,-

med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.

Klassisk fransk løgsuppe – 128,-

 

serveret med ostegratineret brød.

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/samt natmad
Hovedretter
Grillet oksemørbrad serveret – 298,-

 

med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

Gammeldags oksesteg – 238,-

serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.   

Medaljon af Brasiliansk oksefilet – 278,-

 

serveret grønt Pommes Anna og svampesauce. 

Flæskesteg – 238,-

serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

Langtidsstegt Kalvefilet – 278,-

 

serveret med løgpure, sæsons garniture pommes Anna samt rødvins sauce.

Kalvesteg stegt som vildt - 238,-

serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/samt natmad
Desserter
Panna cotta – 128,-

med bourbon vanilje hertil hindbær is

Kroens favorit is – 128,-

med nødder og chokolade.

Nøddekurv – 128,-

med 3 forskellige is & hindbær coulis.

Pandekager – 128,-

serveret med vanilje is og chokolade mousse.

Lime cheesecake – 128,-

 

serveret med råsyltede bær.

Rabarber consommé - 128,-

serveret med rabarberkompot og vanilje is.

Gateau marcel - 128,-

serveret med brombær coulis og hindbær is

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/samt natmad
Natmad
Suppe (vælg imellem) – 128,-

Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe.

Frikadeller – 138,-

 med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.

Flæskeæggekage – 138,-

serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.

Ost og pølsebord – 158,-

tilhørende tilbehør og frisk bagt brød. (minimum 15 personer)

Biksemad af gris og okse – 128,-

 

serveret med sennep, rødbeder og rugbrød

Tarteletter - 138,-

 

med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

Marineret kyllingelår – 128,-

 

hertil salat og frisk bagt brød.

Forskellige slags pizza - 128,-

 

(Spørg Tjeneren)

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

RING OG BOOK PÅ