


Selskabsmenu/samt natmad
Forretter
Tatar af koldrøget laks – 133 ,-
med sauce tatare, chips og dild
Røget krondyr kølle – 133,-
med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
Laks på 3 måder – 143,-
med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
Lufttørret okseinderlår – 133,-
serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte
Rejecocktail på håndpillede rejer – 143,-
med paprika dressing og salat.
Tartelet med høns – 133,-
i asparges hertil purløg og cherrytomat.
Cremet jomfruhummer suppe - 133,-
med rejer og suppeurter.
Fisketallerken - 153,-
med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
Klassisk fransk løgsuppe – 128,-
serveret med ostegratineret brød.
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Selskabsmenu/samt natmad
Hovedretter
Grillet oksemørbrad serveret – 298,-
med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
Gammeldags oksesteg – 238,-
serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
Medaljon af Brasiliansk oksefilet – 278,-
serveret grønt Pommes Anna og svampesauce.
Flæskesteg – 238,-
serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
Langtidsstegt Kalvefilet – 278,-
serveret med løgpure, sæsons garniture pommes Anna samt rødvins sauce.
Kalvesteg stegt som vildt - 238,-
serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Selskabsmenu/samt natmad
Desserter
Panna cotta – 128,-
med bourbon vanilje hertil hindbær is
Kroens favorit is – 128,-
med nødder og chokolade.
Nøddekurv – 128,-
med 3 forskellige is & hindbær coulis.
Pandekager – 128,-
serveret med vanilje is og chokolade mousse.
Lime cheesecake – 128,-
serveret med råsyltede bær.
Rabarber consommé - 128,-
serveret med rabarberkompot og vanilje is.
Gateau marcel - 128,-
serveret med brombær coulis og hindbær is
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Selskabsmenu/samt natmad
Natmad
Suppe (vælg imellem)
– 128,-
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe.
Frikadeller – 138,-
med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
Flæskeæggekage – 138,-
serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.
Ost og pølsebord – 158,-
tilhørende tilbehør og frisk bagt brød. (minimum 15 personer)
Biksemad af gris og okse – 128,-
serveret med sennep, rødbeder og rugbrød
Tarteletter - 138,-
med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
Marineret kyllingelår – 128,-
hertil salat og frisk bagt brød.
Forskellige slags pizza - 128,-
(Spørg Tjeneren)
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse