Buffet arrangement
Forretter
Bruchetta

2 slags. Serrano, parmesan og pesto. Salsa, tomat, gammelknas og basilikum.

Bresaola

med pesto, parmesan og syltede bøgehatte.

Fiskeanretning

med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing.
(tillæg kr. 25,- pr person)

Røget krondyrkølle

med cornichons, pinjekerner og rygeostcreme.

 

Laks på 2 måder

hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble.

Tarteletter

med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater.

Terrine af dansk kyllingebryst

 

med soltørrede tomater, kapers og tomat mayonnaise

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:  Pris pr. person: Kr.495,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-

 

Minimum 20 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

 

Hovedretter
Fyldt Lammekølle

m. hvidløg, salvie og smør.

Hel letsaltet skinke

med sprøde svær. (Minimum 30 personer)

 

Oksemørbrad

grillet på lavastens grill.

 

Porchetta

 

med sprøde svær, soltørrede tomater og rosmarin. 

Helstegt Brasiliansk oksefilet

med timian

Hel ovnbagt laks

med citron og grønne asparges (minimum 30 personer)

Marineret kalveculotte.

 

 Hertil servers ristede kartofler med timian, flødekartofler, 3 forskellige salater samt friskbagt brød.
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce.

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:  Pris pr. person: Kr.495,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-

 

Minimum 20 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

 

Desserter
Gateau marcel

serveret med friske bær og karamelchips.

3 slags oste fra ind og udland

med knækbrød, ristet rugbrød og syltede nødder.

Lime cheesecake

med bær og mynte

Kroens favorit is

 

med chokolade og mandler.

Hindbær mousse

med hvid chokolade, crumble og skovsyre.

Anretning af skårede meloner

frugt, bær og råcreme.

Vanilje panna cotta

 

med hindbær coulis og brændt hvid chokolade

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:  Pris pr. person: Kr.495,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-

 

Minimum 20 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

 

Natmad
Suppe (vælg imellem) - 128,-

Cremet aspargessuppe eller fransk løgsuppe

Frikadeller - 138,-

med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød

Flæskeæggekage - 138,-

serveret med syltede rødbeder, sennep og rugbrød.

Tarteletter - 138,-

med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

Biksemad af gris og okse - 128,-

serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.

Ost og pølsebord - 158,-

tilhørende tilbehør og friskbagt brød.(minimum 15 personer)

Marineret kyllingelår ​- 128,-

hertil salat og friskbagt brød.

Forskellige slags pizza - 128,-

 Forskellige slags pizza 

Minimum 10 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.