Buffet arrangement
Forretter
Bruchetta
2 slags. Serrano, parmesan og pesto. Salsa, tomat, gammelknas og basilikum.
Bresaola
med pesto, parmesan og syltede bøgehatte.
Fiskeanretning
med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing.
(tillæg kr. 25,- pr person)
Røget krondyrkølle
med cornichons, pinjekerner og rygeostcreme.
Laks på 2 måder
hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble.
Tarteletter
med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater.
Terrine af dansk kyllingebryst
med soltørrede tomater, kapers og tomat mayonnaise
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.495,-
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.
Hovedretter
Fyldt Lammekølle
m. hvidløg, salvie og smør.
Hel letsaltet skinke
med sprøde svær. (Minimum 30 personer)
Oksemørbrad
grillet på lavastens grill.
Porchetta
med sprøde svær, soltørrede tomater og rosmarin.
Helstegt Brasiliansk oksefilet
med timian
Hel ovnbagt laks
med citron og grønne asparges (minimum 30 personer)
Marineret kalveculotte.
Hertil servers ristede kartofler med timian, flødekartofler, 3 forskellige salater samt friskbagt brød.
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce.
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.495,-
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.
Desserter
Gateau marcel
serveret med friske bær og karamelchips.
3 slags oste fra ind og udland
med knækbrød, ristet rugbrød og syltede nødder.
Lime cheesecake
med bær og mynte
Kroens favorit is
med chokolade og mandler.
Hindbær mousse
med hvid chokolade, crumble og skovsyre.
Anretning af skårede meloner
frugt, bær og råcreme.
Vanilje panna cotta
med hindbær coulis og brændt hvid chokolade
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.495,-
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 445,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.
Natmad
Suppe (vælg imellem) - 128,-
Cremet aspargessuppe eller fransk løgsuppe
Frikadeller - 138,-
med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød
Flæskeæggekage - 138,-
serveret med syltede rødbeder, sennep og rugbrød.
Tarteletter - 138,-
med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
Biksemad af gris og okse - 128,-
serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
Ost og pølsebord - 158,-
tilhørende tilbehør og friskbagt brød.(minimum 15 personer)
Marineret kyllingelår - 128,-
hertil salat og friskbagt brød.
Forskellige slags pizza - 128,-
Forskellige slags pizza
Minimum 10 personer.
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.