Ude 301
Ude 308
Ude 305
Ude 310
Ude 309
Selskabsmenu/samt natmad
Forretter
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
118,-
Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
128,-
Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
128,-
Cremet jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.
118,-
Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
118,-
Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.
118,-
Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
118,-
Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.
108,-
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Hovedretter
Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
278,-
Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt
pommes Kroket og sauce bordelaise.
238,-
Langtidsstegt Kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture
pommes Anna samt rødvins sauce.
238,-
Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,
Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
208,-
Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
208,-
Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
208,-
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Desserter
Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.
98,-
Nøddekurv med 3 forskellige is & hindbær coulis.
108,-
Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.
108,-
Kroens favorit is, med nødder og chokolade.
108,-
Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse.
108,-
Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.
108,-
Rabarber consummé, serveret med rabarber kompot og vanilje is.
108,-
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse
Natmad
Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
98,-
Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.
108,-
Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
98,-
Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
108,-
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-
Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
128,-
Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
98,-
Forskellige sliders (mini burger)
108,-
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse