med sauce tatare, chips og dild.
med cornichons, pinjekerner og rygeostcreme.
med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte
med paprika dressing og salat.
i asparges hertil purløg og cherrytomat.
med rejer og suppeurter.
med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
serveret med ostegratineret brød.
Alle forretter serveres med friskbagt brød(Med undtagelse af tartelet)
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før arrangementets afholdelse
med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
serveret med sæsons grønt Pommes Anna og svampesauce.
serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
serveret med løgpure, sæsons garniture pommes Anna samt rødvins sauce.
serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
med bourbon vanilje hertil hindbær is.
med nødder og chokolade.
serveret med brombær coulis og hindbær is.
serveret med vanilje is og chokolade mousse.
serveret med råsyltede bær.
Cremet asparges suppe eller fransk løgsuppe.
med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
hertil salat og frisk bagt brød.
tilhørende tilbehør og frisk bagt brød. (minimum 15 personer)
serveret med sennep, rødbeder og rugbrød
med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.