Selskabsmenu/ud af huset
Forretter
Tatar af koldrøget laks – 118,-

med sauce tatare, chips og dild.

Røget krondyr kølle – 118,-

med cornichons, pinjekerner og rygeostcreme.

Laks på 3 måder – 128,-

med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.

Lufttørret okseinderlår – 118,-

serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte

Rejecocktail på håndpillede rejer – 128,-

med paprika dressing og salat.

Tartelet med høns – 118,-

i asparges hertil purløg og cherrytomat.

jomfruhummer suppe - 118,-

med rejer og suppeurter.

 

Fisketallerken - 138,-

med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.

Klassisk fransk løgsuppe – 108,-

 

serveret med ostegratineret brød.

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/ud af huset
Hovedretter
Grillet oksemørbrad serveret – 278,-

med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

Gammeldags oksesteg – 208,-

serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.   

Medaljon af Brasiliansk oksefilet – 238,-

 

serveret med sæsons grønt Pommes Anna og svampesauce.

Flæskesteg – 208,-

serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

Langtidsstegt Kalvefilet – 238,-

serveret med løgpure, sæsons garniture pommes Anna samt rødvins sauce.

Kalvesteg stegt som vildt - 208,-

serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/ud af huset
Desserter
Panna cotta – 98,-

med bourbon vanilje hertil hindbær is.

Kroens favorit is – 108,-

med nødder og chokolade.

Gateau marcel - 108,-​

serveret med brombær coulis og hindbær is.

Pandekager – 108,-

serveret med vanilje is og chokolade mousse.

Lime cheesecake – 108,-

serveret med råsyltede bær.

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

Selskabsmenu/ud af huset
Natmad
Suppe (vælg imellem) – 98,-

Cremet asparges suppe eller fransk løgsuppe.

Frikadeller – 108,-

med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.

Marineret kyllingelår – 98,-

hertil salat og frisk bagt brød.

Ost og pølsebord – 138,-

tilhørende tilbehør og frisk bagt brød. (minimum 15 personer)

Biksemad af gris og okse – 98,-

 

serveret med sennep, rødbeder og rugbrød

Tarteletter - 108,-

 

med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
arrangementets afholdelse

RING OG BOOK PÅ