Buffet arrangement

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.

 

Fiskeanretning med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing.

 

Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble.

 

Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomat mayonnaise.

 

Bresaola med pesto, parmesan chips og syltet bøgehatte.

 

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.

 

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater.

 

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.445,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr.  395,-

 

Minimum 20 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

    

Buffet arrangement

Hovedretter

Fyldt Lammekølle m. hvidløg og urter.

 

Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastens grill.

Tillæg 30 kr. pr kuvert

 

Helstegt Australsk oksefilet med timian.

 

Hel letsaltet skinke med sprøde svær. (Minimum 30 personer)

 

Skinke glaseret i ny slynget honning fra Helgenæs.

 

Grillet perlehønebryst med ben.

 

Langtidsstegt kalvefilet.

 

Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød.

Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce.

 

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.445,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 395,-

 

Minimum 20 personer.

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

Buffet arrangement

Desserter

Gateau marcel serveret med brombær og chokolade flager.

 

Blåbær cheesecake med råsyltede bær.

 

Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre.

 

Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot.

 

Kroens favorit is med chokolade og mandler.

 

Anretning af skåret meloner, frugt og bær.

 

Pannacotta med bourbon vanilje.

 

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.445,-

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr. 395,-

Minimum 20 personer

 

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

Buffet arrangement

Natmad

Suppe (vælg imellem)

Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.

98,-

 

Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.

108,-

 

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.

98,-

 

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.

108,-

 

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

108,-

 

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.

128,-

 

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.

98,-

 

Forskellige sliders (mini burger)

108,-

 

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

arrangementets afholdelse