Hold festen i vores nyrenoverede, flotte selskabslokale med højt til loftet. I den store, lyse festsal har vi plads til mere end 80 gæster. Til mindre selskaber er den intime pejsestue med plads til ca. 50 gæster det rette valg.
Til festen pynter vi jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.
Der er mange muligheder for at sammensætte menuen til din fest:
Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på
Er du i tvivl om, at du skal spise og bo på Den Gamle Kro i Djurlsand? Så læs blot, hvad andre har at sige om os:
Skal du være den næste glade gæst hos os? Så book et ophold i dag…
Den Gamle Kro
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Med sauce tatare, chips og dild
Med syltede æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
Lavet på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
Med 5 forskellige fisk og skaldyr. Hertil urtedressing og salat.
Serveret med jomfruhummerhaler og suppeurter.
Med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme
Serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte
Med høns i asparges. Hertil purløg og cherrytomat
Serveret med ostegratineret brød
Serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
Serveret med sæsons grønt pommes Kroket og sauce bordelaise.
Serveret med løgpuré sæsons garniture, pommes Anna samt rødvinssauce.
Serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
Serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
Serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
Med bourbonvanilje, hertil sorbet is
Med 3 forskellige is & hindbær coulis
Serveret med råsyltede bær
Med nødder og chokolade
Serveret med vaniljeis og chokolademousse
Serveret med brombærcoulis og hindbærsorbet
Serveret med rabarberkompot og vaniljeis
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
5 retter
Røget laks serveret med rørt hytteost, radiser, citron og rugbrøds crumble
* *
Stegte svampe med sprød seranoskinke og krydderurter
**
Bagt kulmule med cremefraiche og urtecrust, æbler og dild
**
Langtidsstegt kalveculotte, serveret med løg pure, sæsons grønt og rødvinssauce
**
Rabarber consumme med rabarber kompot, vanilje is og farin crumble
Pris pr. pers. 538,-
5 retter
Creme palestine, fransk jordskokke suppe
* *
Carpaccio af rib-eye, parmesan chips og svampe mayonnaise
**
Grillet oksemørbrad med sæsons grønt, trøffel sauce og pommes Anna
**
Revet vesterhavsost med syltet pære, kørvel og safran sirup
**
Pannacotta med tjæresort porter servers med brændt hvid chokolade og sprød karamel
Pris pr. pers. 538,-
5 retter
Hummerbisque med stegte jomfruhummer, urter og dild
**
Røget dyrekølle med rygeost, cornichons og krydderurter
**
Bagt, dampet og syltet gulerod serveret med brunet smør og ristet kerner
**
Medaljon af oksefilet serveret med sæsons grønt, kartoffel fondant samt rødvinssauce
**
Gateau marchel serveret med syrlig sorbet og chokolade flager
Pris pr. pers. 538,-
7 retter
Snacks ved velkomst
**
Stegte jomfruhummerhaler med dildsmør, vanilje mayonnaise og sesam flager
**
Lufttørrede okseinderlår med pesto, parmesan og syltede bøgehatte
**
Bagt kulmule med cremefraiche og urtecrust, æbler og dild
**
Stegte svampe med sprød serranoskinke og krydderurter
**
Helstegt oksefilet serveret med sæsonens grønt, blå kartoffel chips, pommes Anna samt sauce bordelaise
**
2 slags økologiske Arla unika oste, serveret med knækbrød og kompot
**
Kroens favorit-is med chokolade og mandler
Pris pr. pers. 738,-
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr.370,-
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.420,-
Minimum 20 personer
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild
**
Fiskeanretning med 5 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing
**
Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrødscrumble
**
Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomatmayonnaise
**
Bresaola med pesto, parmesanchips og syltet bøgehatte
**
Røget krondyrkølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater
Lammefilet marineret i hvidløg og salvie
**
Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill
**
Helstegt australsk oksefilet med timian
**
Hel letsaltet skinke med sprøde svær (minimum 40 personer)
**
Skinke glaseret i nyslynget honning fra Helgenæs
**
Grillet perlehønebryst med ben
**
Langtidsstegt sødmælks-kalveculotte
**
Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød.
Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce
Gateau marcel serveret med brombær og chokoladeflager
**
Blåbær cheesecake med råsyltede bær
**
Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre
**
Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot
**
Kroens favorit is med chokolade og mandler
**
Anretning af skåret meloner, frugt og bær
** Pannacotta med bourbonvanilje
Minimum 10 pers.
Pris pr. pers.
Vælg imellem: Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokkesuppe
Serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød
Af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød
Med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød
Med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat
Med tilhørende tilbehør og friskbagt brød
Hertil salat og friskbagt brød
4 forskellige slags miniburgere
Ristede brunchpølser
Scrambled eggs og bacon
Lun leverpostej
Ristede svampe
Lune frikadeller
Pålægsbord
Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland
2 slags marmelade
Frugtfad – årstidens frugter
Yoghurt – müsli
Amerikanske pandekager
Lun æbletærte m. creme fraiche
Kaffe/the og juice
Udvalg af brød – rundstykker – rugbrød
Pr. pers. kr. 270,-
Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
A. Croissanter – hønsesalat
B. Røget laks fra vores fiskehandler
C. Lun skinke-porretærte
Pr. ret kr. 30
Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangementet
Sodavand, vin og øl ad libitum i 8-timer
Australien. Kan nydes til fiskeretter, skaldyr, lyst kød og pasta
Frankrig. Egner sig godt til skaldyr og andre lette retter
Frankrig. Fantastisk til fiskeretter og lyst kød
Frankrig. Egner sig godt til forretter
Frankrig. Fantastisk sprød og frisk Bourgogne
Tyskland. Schwabsburg–Sauvignon Blanc. Lækker vin, frisk og ikke for tør
Australien. Vinen har en skøn aroma af vilde bær. Kan nydes til lyse og mørke kødretter
Frankrig. Lækker let Pinot Noir
Italien. Cabernet Sauvignon/ Cabernet Franc. Skøn vin fra Veneto
Australien. Barossa Valley, Rippers Creek. Vinen har en forunderlig friskhed kombineret med rungende urkraft
Italien. Superiore Ripasso, lagret på gamle træfade, hvilket gør den helt speciel
USA. En vin til alle der elsker Zinfandel
Frankrig. Lækker frisk rosè. Nydes til lette forretter, grillet kylling
Tyskland. Tør og frisk. Kan med fordel nydes til forretter