Hold festen i vores nyrenoverede, flotte selskabslokale med højt til loftet. I den store, lyse festsal har vi plads til mere end 80 gæster. Til mindre selskaber er den intime pejsestue med plads til ca. 50 gæster det rette valg.
Til festen pynter vi jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.
Der er mange muligheder for at sammensætte menuen til din fest:
Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på
Er du i tvivl om, at du skal spise og bo på Den Gamle Kro i Djurlsand? Så læs blot, hvad andre har at sige om os:
Skal du være den næste glade gæst hos os? Så book et ophold i dag…
Den Gamle Kro
Ønsker du at reservere bord eller booke ophold? Så ring eller send os en mail:
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
118,-
**
Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
128,-
**
Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
128,-
**
Fisketallerken med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
128,-
**
Cremet jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.
118,-
**
Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
118,-
**
Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.
118,-
**
Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
118,-
**
Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.
108,-
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
278,-
**
Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt
pommes Kroket og sauce bordelaise.
238,-
**
Langtidsstegt Kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture
pommes Anna samt rødvins sauce.
238,-
**
Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,
Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
208,-
**
Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
208,-
**
Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
208,-
Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.
98,-
**
Nøddekurv med 3 forskellige is & hindbær coulis.
108,-
**
Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.
108,-
**
Kroens favorit is, med nødder og chokolade.
108,-
**
Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse.
108,-
**
Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.
108,-
**
Rabarber consummé, serveret med rabarber kompot og vanilje is.
108,-
Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
98,-
**
Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.
108,-
**
Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
98,-
**
Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
108,-
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-
**
Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
128,-
**
Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
98,-
**
Forskellige sliders (mini burger)
108,-
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
5 retter
Rørt laksetatar med friteret kapers & rogn
**
Syltede cherrytomat med basilikums is & skovsyre
**
Bagt kulmule med cremefraiche, urtecrust, frisk dild & æble
**
Svinemørbrad m. serranoskinke, pommes croquette, sæsonens grønt & dertil en syrlig glace
**
Rarbarber consommé m. vanilje is & sprød kiks
Pris pr. pers. 538,-
5 retter
Kammusling m. romanesco, blomkåls puré, syltede løg & friske krydderurter
**
Rørt oksetatar m. karsemayo, kartoffelchips & frisk peberrod
**
Grillet oksemørbrad m. pommes anna, selleri puré, dertil sæsonens grønt & rødvinssauce
**
Marzarinkage m. kanel & æble
**
3 slags oste fra Arla Unika, samt hjemmelavet knækbrød & oliventapenade
Pris pr. pers. 538,-
5 retter
Hummerbisque m. rejer, fennikel-crudité & dild
**
Røget dyrekølle m. rygeost, cornichoner & krydderurter
**
Pocheret æg, på bund af brioche. Sauce mousseline & revet vesterhavsost
**
Stegt perlehøne m. sæsonens grønt, pommes fondant. Dertil sylt, sprødt & rød peber sauce
**
Gateau Marcel m. hindbær is og friske bær.
Pris pr. pers. 538,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før.
– Ristede brunchpølser
– Scrambled eggs – bacon
– Lun leverpostej – ristede svampe
– Lune frikadeller
– Pålægsbord
– Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland
– 2 slags marmelade
– Frugtfad – årstidens frugter
– 2 slags yoghurt – müsli
– Amerikanske pandekager
– Lun æbletærte – creme fraiche
– Kaffe/the og juice
– Udvalg af brød -rundstykker – rugbrød
Pr. pers. kr. 280,-
Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
– Croissanter – hønsesalat
– Røget laks fra vores fiskehandler
– Lun skinke-porretærte
Pr. ret kr. 30
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter:
Pris pr. person:
Kr. 395,-
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:
Pris pr. person:
Kr.445,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før.
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
**
Fiskeanretning med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing.
**
Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble.
**
Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomat mayonnaise.
**
Bresaola med pesto, parmesan chips og syltet bøgehatte.
**
Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater.
Fyldt Lammekølle m. hvidløg og urter
**
Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill
(Tillæg 30 kr. pr. kuvert)
**
Helstegt Australsk oksefilet med timian
**
Hel letsaltet skinke med sprøde svær. (Minimum 30 personer)
**
Skinke glaseret i ny slynget honning fra Helgenæs
**
Grillet perlehønebryst med ben
**
Langtidsstegt kalvefilet
**
Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce
Gateau marcel serveret med brombær og chokolade flager
**
Blåbær cheesecake med råsyltede bær
**
Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre
**
Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot
**
Kroens favorit is med chokolade og mandler
**
Anretning af skåret meloner, frugt og bær
**
Pannacotta med bourbon vanilje
Minimum 10 pers.
Pris pr. pers.
Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
98,-
**
Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.
108,-
**
Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
98,-
**
Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
108,-
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-
**
Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
128,-
**
Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
98,-
**
Forskellige sliders (mini burger)
108,-
Sodavand, vin og øl ad libitum i 8 timer
Velkomstdrink, vin og øl, vand, kaffe, Avec ad libitum i 8 timer
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter:
Pris pr. person:
Kr.350,-
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:
Pris pr. person:
Kr.390,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antal gæster varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild
**
Fiskeanretning med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing
**
Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble
**
Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomat mayonnaise
**
Bresaola med pesto, parmesan chips og syltet bøgehatte
**
Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme
Fyldt Lammekølle m. hvidløg og urter
**
Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill
(Tillæg 30 kr. pr. kuvert)
**
Helstegt Australsk oksefilet med timian
**
Hel letsaltet skinke med sprøde svær (Minimum 30 personer)
**
Skinke glaseret i ny slynget honning fra Helgenæs
**
Grillet perlehønebryst med ben
**
Langtidsstegt Kalvefilet
**
Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, blandede salater samt friskbagt brød.
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce.
Gateau marcel serveret med brombær og chokolade flager
**
Cheesecake med råsyltede bær
**
Blåbær mousse med brændt hvid chokolade og skovsyre
**
Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot
**
Kroens favorit is med chokolade og mandler
**
Anretning af skåret meloner, frugt og bær
Minimum 10 pers.
Pris pr. pers.
Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe
88,-
**
Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
88,-
**
Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
98,-
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
98,-
**
Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
118,-
**
Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
88,-
**
Forskellige sliders (mini burger)
98,-
Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før.
Ud af huset
Min. 20 personer.
– Ristede brunch pølser
– Scrambled eggs og bacon
– Lun leverpostej m. ristede svampe
– Lune frikadeller
– Stort pålægs bord
– Ostefad m 3 slags oste fra ind – og udland
– 2 slags marmelader
– Frisk frugtfad med årstidens frugter
– Yougurt m. musli
– Amerikanske pandekager
– Lun æbletærte med frisk creme fraiche
– Den gamle Kro`s udvalg af brød, rundstykker, rugbrød og smør
Pr. Person kr. 230,-
Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
– Croissanter m. hønsesalat
– Røget laks fra vores fiskehandler
– Lun skinketærte
Pr. Ret kr. 30,-
Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangement.
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Minimum antal gæster: 10
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
108,-
**
Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
118,-
**
Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
118,-
**
Fisketallerken med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
118,-
**
Jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.
108,-
**
Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
108,-
**
Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.
108,-
**
Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-
**
Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.
98,-
**
Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)
Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
258,-
**
Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt
pommes Kroket og sauce bordelaise.
228,-
**
Langtidsstegt kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture
pommes Anna samt rødvins sauce.
218,-
**
Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,
Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
198,-
**
Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
198,-
**
Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
198,-
Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.
88,-
**
Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.
98,-
**
Kroens favorit is, med nødder og chokolade.
98,-
**
Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse.
98,-
**
Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.
98,-
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Minimum antal gæster: 10
Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
88,-
**
Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
88,-
**
Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
98,-
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
98,-
**
Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
118,-
**
Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
88,-
**
Forskellige sliders (mini burger)
98,-