Selskaber

Hold festen i vores nyrenoverede, flotte selskabslokale med højt til loftet. I den store, lyse festsal har vi plads til mere end 80 gæster. Til mindre selskaber er den intime pejsestue med plads til ca. 50 gæster det rette valg.

Til festen pynter vi jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Der er mange muligheder for at sammensætte menuen til din fest:

Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på

Selskabsmenu

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Forretter

  • Tatar af koldrøget laks 108,-

    Med sauce tatare, chips og dild

  • Laks på 3 måder 118,-

    Med syltede æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.

  • Rejecocktail 118,-

    Lavet på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.

  • Fisketallerken 118,-

    Med 5 forskellige fisk og skaldyr. Hertil urtedressing og salat.

  • Cremet hummerbisque 108,-

    Serveret med jomfruhummerhaler og suppeurter.

  • Røget krondyrkølle 108,-

    Med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme

  • Lufttørret okseinderlår 108,-

    Serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte

  • Tartelet 108,-

    Med høns i asparges. Hertil purløg og cherrytomat

  • Klassisk fransk løgsuppe 108,-

    Serveret med ostegratineret brød

Hovedretter

  • Grillet oksemørbrad 228,-

    Serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

  • Medaljon af Australsk oksefilet 228,-

    Serveret med sæsons grønt pommes Kroket og sauce bordelaise.

  • Langtidsstegt kalveculotte 218,-

    Serveret med løgpuré sæsons garniture, pommes Anna samt rødvinssauce.

  • Kalvesteg stegt som vildt 218,-

    Serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

  • Gammeldags oksesteg 198,-

    Serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.

  • Flæskesteg 198,-

    Serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

Desserter

  • Pannacotta 88,-

    Med bourbonvanilje, hertil sorbet is

  • Nøddekurv 98,-

    Med 3 forskellige is & hindbær coulis

  • Cheesecake med blåbær 98,-

    Serveret med råsyltede bær

  • Kroens favorit-is 98,-

    Med nødder og chokolade

  • Pandekager 88,-

    Serveret med vaniljeis og chokolademousse

  • Gateau marcel 98,-

    Serveret med brombærcoulis og hindbærsorbet

  • Rabarber-consummé 98,-

    Serveret med rabarberkompot og vaniljeis

5-og 7-retters menuer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Menu 1

5 retter

Røget laks serveret med rørt hytteost, radiser, citron og rugbrøds crumble

* *

Stegte svampe med sprød seranoskinke og krydderurter

**

Bagt kulmule med cremefraiche og urtecrust, æbler og dild

**

Langtidsstegt kalveculotte, serveret med løg pure, sæsons grønt og rødvinssauce

**

Rabarber consumme med rabarber kompot, vanilje is og farin crumble

 

Pris pr. pers. 538,-

Menu 2

5 retter

Creme palestine, fransk jordskokke suppe

* *

Carpaccio af rib-eye, parmesan chips og svampe mayonnaise

**

Grillet oksemørbrad med sæsons grønt, trøffel sauce og pommes Anna

**

Revet vesterhavsost med syltet pære, kørvel og safran sirup

**

Pannacotta med tjæresort porter servers med brændt hvid chokolade og sprød karamel

 

Pris pr. pers. 538,-

Menu 3

5 retter

Hummerbisque med stegte jomfruhummer, urter og dild

**

Røget dyrekølle med rygeost, cornichons og krydderurter

**

Bagt, dampet og syltet gulerod serveret med brunet smør og ristet kerner

**

Medaljon af oksefilet serveret med sæsons grønt, kartoffel fondant samt rødvinssauce

**

Gateau marchel serveret med syrlig sorbet og chokolade flager

 

Pris pr. pers. 538,-

Menu 4

7 retter

Snacks ved velkomst

**

Stegte jomfruhummerhaler med dildsmør, vanilje mayonnaise og sesam flager

**

Lufttørrede okseinderlår med pesto, parmesan og syltede bøgehatte

**

Bagt kulmule med cremefraiche og urtecrust, æbler og dild

**

Stegte svampe med sprød serranoskinke og krydderurter

**

Helstegt oksefilet serveret med sæsonens grønt, blå kartoffel chips, pommes Anna samt sauce bordelaise

**

2 slags økologiske Arla unika oste, serveret med knækbrød og kompot

**

Kroens favorit-is med chokolade og mandler

 

Pris pr. pers. 738,-

Buffet-arrangement

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr.370,-

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.420,-

Minimum 20 personer

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild

**

Fiskeanretning med 5 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing

**

Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrødscrumble

**

Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomatmayonnaise

**

Bresaola med pesto, parmesanchips og syltet bøgehatte

**

Røget krondyrkølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater

Hovedretter

Lammefilet marineret i hvidløg og salvie

**

Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill

**

Helstegt australsk oksefilet med timian

**

Hel letsaltet skinke med sprøde svær (minimum 40 personer)

**

Skinke glaseret i nyslynget honning fra Helgenæs

**

Grillet perlehønebryst med ben

**

Langtidsstegt sødmælks-kalveculotte

**

Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød.

Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce

Desserter

Gateau marcel serveret med brombær og chokoladeflager

**

Blåbær cheesecake med råsyltede bær

**

Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre

**

Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot

**

Kroens favorit is med chokolade og mandler

**

Anretning af skåret meloner, frugt og bær

** Pannacotta med bourbonvanilje

Natmad

Minimum 10 pers.

Pris pr. pers.

  • Suppe 88,-

    Vælg imellem: Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokkesuppe

  • Flæskeæggekage 98,-

    Serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød

  • Biksemad 78,-

    Af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød

  • Frikadeller 98,-

    Med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød

  • Tarteletter 98,-

    Med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat

  • Ost og pølsebord 118,-

    Med tilhørende tilbehør og friskbagt brød

  • Stegte kyllingelår 88,-

    Hertil salat og friskbagt brød

  • Sliders 98,-

    4 forskellige slags miniburgere

Brunch-buffet

Ristede brunchpølser

Scrambled eggs og bacon

Lun leverpostej

Ristede svampe

Lune frikadeller

Pålægsbord

Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland

2 slags marmelade

Frugtfad – årstidens frugter

Yoghurt – müsli

Amerikanske pandekager

Lun æbletærte m. creme fraiche

Kaffe/the og juice

Udvalg af brød – rundstykker – rugbrød

 

Pr. pers. kr. 270,-

 

Som tilvalg kan vælges mellem følgende:

A. Croissanter – hønsesalat

B. Røget laks fra vores fiskehandler

C. Lun skinke-porretærte

 

Pr. ret kr. 30

 

Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangementet

Drikkevarer

  • Velkomstdrink 47,-
  • Dessertvin, 5 cl 47,-
  • Kaffe/te 35,-
  • Kaffe/te og småkager 55,-
  • Kaffe/te og kransekage 65,-
  • Sodavand 25,-
  • Øl 35,-
  • Baileys, 2 cl 45,-
  • Cognac, 3 cl 65,-
  • Ad libitum, 8-timer 345,-

    Sodavand, vin og øl ad libitum i 8-timer

Drikkevarer

Hvidvine

  • Karlu Karlu (glas) 59,-
  • Karlu Karlu 258,-

    Australien. Kan nydes til fiskeretter, skaldyr, lyst kød og pasta

  • Charles Sohler, Pinot Gris 384,-

    Frankrig. Egner sig godt til skaldyr og andre lette retter

  • Charles Sohler, Riesling 340,-

    Frankrig. Fantastisk til fiskeretter og lyst kød

  • Charles Sohler, Rittersberg 498,-

    Frankrig. Egner sig godt til forretter

  • Bourgogne – Chardonnay 392,-

    Frankrig. Fantastisk sprød og frisk Bourgogne

  • Müller 328,-

    Tyskland. Schwabsburg–Sauvignon Blanc. Lækker vin, frisk og ikke for tør

Rødvine

  • Karlu Karlu 258,-

    Australien. Vinen har en skøn aroma af vilde bær. Kan nydes til lyse og mørke kødretter

  • Karlu Karlu (glas) 59,-
  • Bourgogne - Pinot Noir 392,-

    Frankrig. Lækker let Pinot Noir

  • DalMaso 275,-

    Italien. Cabernet Sauvignon/ Cabernet Franc. Skøn vin fra Veneto

  • Rusden Rippers Creek 445,-

    Australien. Barossa Valley, Rippers Creek. Vinen har en forunderlig friskhed kombineret med rungende urkraft

  • Latium Morini Valpolicella 388,-

    Italien. Superiore Ripasso, lagret på gamle træfade, hvilket gør den helt speciel

  • Latium Morini Valpolicella (1/2 flaske) 298,-
  • Windstorm 395,-

    USA. En vin til alle der elsker Zinfandel

Rosévine

  • Jean Vignes Rosé 258,-

    Frankrig. Lækker frisk rosè. Nydes til lette forretter, grillet kylling

  • Jean Vignes Rosé (glas) 59,-
  • Müller Schwabsburg– Rosé 328,-

    Tyskland. Tør og frisk. Kan med fordel nydes til forretter