Selskaber

Hold festen i vores nyrenoverede, flotte selskabslokale med højt til loftet. I den store, lyse festsal har vi plads til mere end 80 gæster. Til mindre selskaber er den intime pejsestue med plads til ca. 50 gæster det rette valg.

Til festen pynter vi jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Der er mange muligheder for at sammensætte menuen til din fest:

Ud af huset

Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på

Selskabsmenu

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
118,-
**

Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
128,-
**

Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
128,-

**

Fisketallerken med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
128,-

**

Cremet jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.
118,-

**

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
118,-

**

Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.

118,-
**

Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
118,-
**

Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.
108,-



Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Hovedretter

Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

248,-
**

Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt 

pommes Kroket og sauce bordelaise.
238,-

**

Langtidsstegt Kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture

pommes Anna samt rødvins sauce.

238,-
**

Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,

Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

208,-

**

Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.

208,-

**

Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

208,-

Desserter

Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.

98,-
**

Nøddekurv med 3 forskellige is & hindbær coulis.

108,-
**
Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.

108,-

**

Kroens favorit is, med nødder og chokolade.

108,-

**

Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse. 

108,-

**

Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.

108,-

**

Rabarber consummé, serveret med rabarber kompot og vanilje is.

108,-

Natmad

Suppe (vælg imellem)

Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.

98,-

**

Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.

108,-

**

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.

98,-

**

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.

108,-

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.

108,-

**

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.

128,-
**

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød. 

98,-

**

Forskellige sliders (mini burger)
108,-

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

5-retters menuer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Menu 1

5 retter

Rørt laksetatar med friteret kapers & rogn

**

Syltede cherrytomat med basilikums is & skovsyre

**

Bagt kulmule med cremefraiche, urtecrust, frisk dild & æble

**

Svinemørbrad m. serranoskinke, pommes croquette, sæsonens grønt & dertil en syrlig glace

**

Rarbarber consommé m. vanilje is & sprød kiks

 

Pris pr. pers. 538,-

Menu 2

5 retter

Kammusling m. romanesco, blomkåls puré, syltede løg & friske krydderurter

**

Rørt oksetatar m. karsemayo, kartoffelchips & frisk peberrod
**
Grillet oksemørbrad m. pommes anna, selleri puré, dertil sæsonens grønt & rødvinssauce
**
Marzarinkage m. kanel & æble
**
3 slags oste fra Arla Unika, samt hjemmelavet knækbrød & oliventapenade

 

Pris pr. pers. 538,-

Menu 3

5 retter

Hummerbisque m. rejer, fennikel-crudité & dild

**

Røget dyrekølle m. rygeost, cornichoner & krydderurter

**

Pocheret æg, på bund af brioche. Sauce mousseline & revet vesterhavsost

**

Stegt perlehøne m. sæsonens grønt, pommes fondant. Dertil sylt, sprødt & rød peber sauce

**

Gateau Marcel m. hindbær is og friske bær.

 

Pris pr. pers. 538,-

Brunch-buffet

Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før. 

– Ristede brunchpølser
– Scrambled eggs – bacon
– Lun leverpostej – ristede svampe
– Lune frikadeller
– Pålægsbord
– Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland
– 2 slags marmelade
– Frugtfad – årstidens frugter
– 2 slags yoghurt – müsli
– Amerikanske pandekager
– Lun æbletærte – creme fraiche
– Kaffe/the og juice
– Udvalg af brød -rundstykker – rugbrød

Pr. pers. kr. 280,-

Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
– Croissanter – hønsesalat
– Røget laks fra vores fiskehandler
– Lun skinke-porretærte

Pr. ret kr. 30

Buffet-arrangement

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter:

Pris pr. person:
Kr.  395,-

 

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:

Pris pr. person:
Kr.445,-

 

Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før.     

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.

**

Fiskeanretning med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing.

**

Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble.

**

Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomat mayonnaise.

**

Bresaola med pesto, parmesan chips og syltet bøgehatte.

**

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater.

Hovedretter

Fyldt Lammekølle m. hvidløg og urter

**

Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastens grill

**

Helstegt Australsk oksefilet med timian

**

Hel letsaltet skinke med sprøde svær. (Minimum 30 personer)

**

Skinke glaseret i ny slynget honning fra Helgenæs

**

Grillet perlehønebryst med ben

**

Langtidsstegt kalvefilet

**

Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce

Desserter

Gateau marcel serveret med brombær og chokolade flager

**

Blåbær cheesecake med råsyltede bær

**

Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre

**

Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot

**

Kroens favorit is med chokolade og mandler

**

Anretning af skåret meloner, frugt og bær

**

Pannacotta med bourbon vanilje

Natmad

Minimum 10 pers.

Pris pr. pers.

Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
98,-

**

Flæskeæggekage serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød.
108,-

**

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
98,-

**

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
108,-

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-

**

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
128,-

**

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
98,-

**

Forskellige sliders (mini burger)
108,-

Drikkevarer

Buffet-arrangement -
ud af huset

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter:

Pris pr. person:
Kr.350,-

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter:

Pris pr. person:
Kr.390,-

Minimum 20 personer.
Reduktion i antal gæster varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse.

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild

**

Fiskeanretning med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing

**

Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrøds cumble

**

Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomat mayonnaise

**

Bresaola med pesto, parmesan chips og syltet bøgehatte

**

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme

Hovedretter

Fyldt Lammekølle m. hvidløg og urter

**

Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastens grill

**

Helstegt Australsk oksefilet med timian

**

Hel letsaltet skinke med sprøde svær (Minimum 30 personer)

**

Skinke glaseret i ny slynget honning fra Helgenæs

**

Grillet perlehønebryst med ben

**

Langtidsstegt Kalvefilet

**

Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, blandede salater samt friskbagt brød.
Vælg imellem svampesauce eller rødvins sauce.

Desserter

Gateau marcel serveret med brombær og chokolade flager

**

Cheesecake med råsyltede bær

**

Blåbær mousse med brændt hvid chokolade og skovsyre

**

Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot

**

Kroens favorit is med chokolade og mandler

**

Anretning af skåret meloner, frugt og bær

Natmad

Minimum 10 pers.

Pris pr. pers.

Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe
88,-

**

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
88,-

**

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
98,-

**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
98,-

**

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
118,-

**

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
88,-

**

Forskellige sliders (mini burger)
98,-

Brunch-buffet

Minimum 20 personer.
Reduktion i antallet af gæster varsles mindst 3 dage før. 

Ud af huset
Min. 20 personer.

– Ristede brunch pølser
– Scrambled eggs og bacon
– Lun leverpostej m. ristede svampe
– Lune frikadeller
– Stort pålægs bord
– Ostefad m 3 slags oste fra ind – og udland
– 2 slags marmelader
– Frisk frugtfad med årstidens frugter
– Yougurt m. musli
– Amerikanske pandekager
– Lun æbletærte med frisk creme fraiche
– Den gamle Kro`s udvalg af brød, rundstykker, rugbrød og smør

Pr. Person kr. 230,-

Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
– Croissanter m. hønsesalat
– Røget laks fra vores fiskehandler
– Lun skinketærte

Pr. Ret kr. 30,-

Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangement.

Selskabsmenu - ud af huset

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Minimum antal gæster: 10

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild.
108,-

**

Laks på 3 måder med syltet æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
118,-

**

Rejecocktail på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
118,-

**

Fisketallerken med 4 forskellige fisk og skaldyr hertil urtedressing og salat.
118,-

**

Jomfruhummer suppe serveret med jomfruhummer haler og suppeurter.
108,-

**

Røget krondyr kølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme.
108,-

**

Luft tørret okseinderlår serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte.
108,-

**

Tartelet med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
108,-

**

Klassisk fransk løgsuppe serveret med ostegratineret brød.
98,-

**

Alle forretter serveres med friskbagt brød
(Med undtagelse af tartelet)

Hovedretter

Grillet oksemørbrad serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
238,-

**

Medaljon af Australsk oksefilet serveret med sæsons grønt
pommes Kroket og sauce bordelaise.
228,-

**

Langtidsstegt kalvefilet serveret med løgpure, sæsons garniture
pommes Anna samt rødvins sauce.
218,-

**

Kalvesteg stegt som vildt serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner,
Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
198,-

**

Gammeldags oksesteg serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
198,-

**

Flæskesteg serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
198,-

Desserter

Pannacotta med bourbon vanilje hertil sorbet is.
88,-

**

Blåbær cheesecake, serveret med råsyltede bær.
98,-

**

Kroens favorit is, med nødder og chokolade.
98,-

**

Pandekager serveret med vanilje is og chokolade mousse.
98,-

**

Gateau marcel serveret med brombær coulis og hindbær sorbet.
98,-

Natmad

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Minimum antal gæster: 10

Suppe (vælg imellem)
Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokke suppe.
88,-

**

Biksemad af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød.
88,-

**

Frikadeller med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød.
98,-

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat.
98,-

**

Ost og pølsebord tilhørende tilbehør og frisk bagt brød.
118,-

**

Stegte kyllingelår hertil salat og frisk bagt brød.
88,-

**

Forskellige sliders (mini burger)
98,-