Vores historiske restaurant i Djursland

Den Gamle Kro fra 1866 har igennem generationer været et samlingspunkt i hverdagen og til livets store fester. Kroen rummer i dag både café, restaurant og flere selskabslokaler. Du slipper for indkøb, madlavning, borddækning, servering og ikke mindst – oprydning.

Uanset valg af menu kan du være sikker på, at du og dine gæster vil føle jer rigtig godt tilpas i vores skønne restaurant i Djursland.

  • Frokost
  • Aftenmenu

Frokost i restauranten

Serveres fra kl. 12

  • Dagens frokost platte - pr. couv. Minimum 2 couv 188,-

    Christiansø’ sild – fiskefiler – æg og rejer – bøf m. løg – ost

  • Moules frites 149,-

    Hvidvinsdampet blåmuslinger, serveres med pommes frites & aioli.

  • Flæskeæggekage 108,-

    Serveres med rugbrød, sennep & rødbeder.

  • Stjerneskud 158,-

    Pandestegt & dampet fiskefilet med håndpillede rejer, laks, rogn & asparges.

  • Kroens tartelet 128,-

    Høns i asparges serveres med tomat og purløg.

  • Cilles Briocheburger 138,-

    225 g. Hakkebøf, bacon, cheddar ost, mayonnaise, syltet rødløg & agurk. Serveres med pommes frites & aioli.

  • Johnnys Smørrebrød 98,-

    Roastbeef – løg – syltede agurker – spejlæg

  • Pariserbøf 148,-

    Med kapers, rødløg, peberrod, hjemmesyltet rødbeder & 2 æggeblommer.

  • Steak af oksefilet 178,-

    Serveres med pommes frites, let salat & sauce bearnaise.

  • Rosenholmgryden 158,-

    Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce serveres med ris eller pommes frites.

  • Barbeque-marinerede spareribs - 500g 158,-

    Serveres med pommes frites, aioli & salat.

  • Barbeque-marinerede spareribs - 1000g 198,-

    Serveres med pommes frites, aioli & salat.

  • Skaldyrsfad 425,-

    Med 4 slags skaldyr, dip, salat & brød. Skal bestilles dagen før

Tilvalg
  • Pommes frites 48,-

    Ketchup, remoulade og aioli

  • Manitobabrød 38,-

    Serveres i skiver, med aioli

Sødt
  • Pandekager 98,-

    Vanilje is, legeret mousse & karamel.

  • Kroens favorit is 108,-

    Vanilje parfait is med chokolade & mandler serveres med friske bær.

  • Braiseret Ananas 108,-

    Med kokos is og sprødt.

  • Hvidchokoladeskum 118,-

    Bærcompot & brændt hvidchokolade.

Aftenmenu i restauranten

Serveres fra kl. 17

VI STARTER I DET LETTE

  • Røget laks 108,-

    Med peberrods crem – frisse – sylt

  • Capaccio af okseinderlår 138,-

    Pinjekerner – parmesanost – salat - pestro

  • Confiteret and 118,-

    Appelsin sirup - græskar

  • Cremet fiske & skaldyrssuppe 128,-

    Toppet med chips – dild olie

Alle forretter serveres med brød.

KØKKENETS FRISTELSER

  • Dagens fisk 228,-

    Med suateret kål – bacon dertil en fiske sauce – dild - rejer

  • Farseret unghane 248,-

    Toppet med sprødt og grønt dertil en sauce pikant

  • Oksemørbrad 268,-

    Med dagen grøntsager og kartoffel samt rødvinsauce

  • 200 g. Steak af oksefilet 238,-

    Med dagens grøntsager – kartoffel og bearnaise sauce

  • Rosenholmgryden 178,-

    Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce, vælg i mellem ris & pommes frites

  • Moules frites 149,-

    Hvidvinsdampet blåmuslinger, serveres med pommes frites & aioli

  • Skaldyrsfad 425,-

    Med 4 slags skaldyr, dip, salat & brød

Ønskes en anden sauce, kartoffel eller ligende, kan der komme et tillæg på 38,-

UIMODSTÅELIGE SØDE SAGER

  • Pandekager 98,-

    Hertil vanilje is, legeret chokolademousse & karamel

  • Kroens favorit is 108,-

    Vanilje parfait is med chokolade & mandler serveres med friske bær

  • Braiseret Ananas 108,-

    Med kokos is og sprødt

  • Hvidchokoladeskum 118,-

    Bærcompot & brændt hvidchokolade

BØRNEMENU

  • Stjerneskud 88,-

    Pandestegt fiskefilet, rejse, dressing & rogn.

  • Fiskefilet 68,-

    Citron, pommes frites, ketchup & remoulade.

  • Hjemmelavet kyllingenuggets 78,-

    Pommes frites, ketchup & remoulade.

  • 2 røde pølser 68,-

    Pommes frites, ketchup & remoulade.

  • Pasta bolognese 88,-

    Frisk pasta, kødsauce & parmesan.

BØRNEDESSERTER

  • Børne is 78,-

    Vælg mellem kroens hjemmelavede vanilje eller chokolade is.

  • Pandekager 68,-

    1 lun pandekage, med vanilje is & hindbær marmelade.

Drikkevarer

Hvidvine

  • Karlu Karlu (glas) 59,-
  • Karlu Karlu 258,-

    Australien. Kan nydes til fiskeretter, skaldyr, lyst kød og pasta

  • Charles Sohler, Pinot Gris 384,-

    Frankrig. Egner sig godt til skaldyr og andre lette retter

  • Charles Sohler, Riesling 340,-

    Frankrig. Fantastisk til fiskeretter og lyst kød

  • Charles Sohler, Rittersberg 498,-

    Frankrig. Egner sig godt til forretter

  • Bourgogne – Chardonnay 392,-

    Frankrig. Fantastisk sprød og frisk Bourgogne

  • Müller 328,-

    Tyskland. Schwabsburg–Sauvignon Blanc. Lækker vin, frisk og ikke for tør

Rødvine

  • Karlu Karlu 258,-

    Australien. Vinen har en skøn aroma af vilde bær. Kan nydes til lyse og mørke kødretter

  • Karlu Karlu (glas) 59,-
  • Bourgogne - Pinot Noir 392,-

    Frankrig. Lækker let Pinot Noir

  • DalMaso 275,-

    Italien. Cabernet Sauvignon/ Cabernet Franc. Skøn vin fra Veneto

  • Rusden Rippers Creek 445,-

    Australien. Barossa Valley, Rippers Creek. Vinen har en forunderlig friskhed kombineret med rungende urkraft

  • Latium Morini Valpolicella 388,-

    Italien. Superiore Ripasso, lagret på gamle træfade, hvilket gør den helt speciel

  • Latium Morini Valpolicella (1/2 flaske) 298,-
  • Windstorm 395,-

    USA. En vin til alle der elsker Zinfandel

Rosévine

  • Jean Vignes Rosé 258,-

    Frankrig. Lækker frisk rosè. Nydes til lette forretter, grillet kylling

  • Jean Vignes Rosé (glas) 59,-
  • Müller Schwabsburg– Rosé 328,-

    Tyskland. Tør og frisk. Kan med fordel nydes til forretter