Vores historiske restaurant i Djursland

Den Gamle Kro fra 1866 har igennem generationer været et samlingspunkt i hverdagen og til livets store fester. Kroen rummer i dag både café, restaurant og flere selskabslokaler. Du slipper for indkøb, madlavning, borddækning, servering og ikke mindst – oprydning.

Uanset valg af menu kan du være sikker på, at du og dine gæster vil føle jer rigtig godt tilpas i vores skønne restaurant i Djursland.

  • Frokost
  • Aftenmenu

Frokost i restauranten

Serveres fra kl. 12

  • Dagens frokost platte - Minimum 2 couv 188,-

    5 små delikatesser.

  • Flæskeæggekage 108,-

    Serveres med rugbrød, sennep & rødbeder.

  • Stjerneskud 158,-

    Pandestegt & dampet fiskefilet med håndpillede rejer, laks, rogn & asparges.

  • Moules frites 138,-

    Hvidvinsdampet blåmuslinger, serveres med pommes frites & aioli.

  • Kroens tartelet 128,-

    Høns i asparges serveres med tomat og purløg.

  • Cilles Briocheburger 138,-

    225 g. Hakkebøf, bacon, cheddar ost, mayonnaise, syltet rødløg & agurk. Serveres med pommes frites & aioli.

  • Klassisk Pariserbøf 148,-

    Med kapers, rødløg, peberrod, hjemmesyltet rødbeder & 2 æggeblommer.

  • Steak af oksefilet / 178,-

    Serveres med pommes frites, let salat & sauce bearnaise.

  • Rosenholmgryden 158,-

    Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce serveres med ris eller pommes frites.

Tilvalg
  • Pommes frites 48,-

    Ketchup, remoulade og aioli

  • Manitobabrød 38,-

    Serveres i skiver, med aioli

Sødt
  • Pandekager 88,-

    Vanilje is, legeret mousse & karamel.

  • Kroens favorit is 98,-

    Vanilje parfait is med chokolade & mandler serveres med friske bær.

  • Créme brûlée 98,-

    Bourbon vanilje, sorbet & råsyltede bær.

  • Køkkenets ostebræt 108,-

    6 oste fra ind & udland, serveres med knækbrød, marmelade & nødder.

Aftenmenu i restauranten

Serveres fra kl. 17

VI STARTER I DET LETTE

  • Muslinger 88,-

    Hvidvinsdampede blåmuslinger, serveres med fløde & urter.

  • Danske jomfruhummerhaler 128,-

    Brunet smør, citron confit, sesam chips, vanilje mayonnaise & dild.

  • Rørt tatar 108,-

    Økologisk okseinderlår vendt i sauce tatere serveres med rugbrød, chips & krydderurter.

  • Kongens gulerod 98,-

    Bagt, syltet, dampet & friteret gulerod, frisk ost, ristet solsikke & krydderurter.

KØKKENETS FRISTELSER

  • Helstegt fisk 218,-

    Hertil persille kartofler, karmelisseret citron, smørsauce med kapers & hyben.

  • Færøsk laks 238,-

    Bagt laks, serveres med butterdej, asparges, kartofler & sauce hollandaise.

  • 200 g. Steak af oksefilet 238,-

    Variation af løg & stegte kejserhatte, dagens kartoffel samt sauce Bearnaise.

  • Vildsvin filet & bacon 248,-

    Syltet & purerede blomkål, stegte svampe, dagens kartoffel samt peberfrugt sauce.

  • Rosenholmgryden 178,-

    Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce, vælg mellem ris & pommes frites.

UIMODSTÅELIGE SØDE SAGER

  • Kroens favorit is 98,-

    Vanilje parfait is med chokolade & mandler serveres med friske bær.

  • Pandekager 88,-

    Hertil vanilje is, legeret chokolade mousse & karamel.

  • Créme brûlée 98,-

    Bourbon vanilje, sorbet & råsyltede bær.

  • Køkkenets ostebræt 138,-

    6 oste fra ind & udland, serveres med knækbrød, marmelade & nødder.

BØRNEMENU

  • Stjerneskud 88,-

    Pandestegt fiskefilet, rejse, dressing & rogn.

  • Fiskefilet 68,-

    Citron, pommes frites, ketchup & remoulade.

  • Hjemmelavet kyllingenuggets 78,-

    Pommes frites, ketchup & remoulade.

  • 2 røde pølser 68,-

    Pommes frites, ketchup & remoulade.

  • Pasta bolognese 88,-

    Frisk pasta, kødsauce & parmesan.

BØRNEDESSERTER

  • Børne is 78,-

    Vælg mellem kroens hjemmelavede vanilje eller chokolade is.

  • Pandekager 68,-

    1 lun pandekage, med vanilje is & hindbær marmelade.