Den Gamle Kro fra 1866 har igennem generationer været et samlingspunkt i hverdagen og til livets store fester. Kroen rummer i dag både café, restaurant og flere selskabslokaler. Du slipper for indkøb, madlavning, borddækning, servering og ikke mindst – oprydning.
Uanset valg af menu kan du være sikker på, at du og dine gæster vil føle jer rigtig godt tilpas i vores skønne restaurant i Djursland.
…eller lad dig friste med vores menukort:
Serveres fra kl. 12
Christiansø’ sild – fiskefiler – æg og rejer – bøf m. løg – ost
Serveres med rugbrød, sennep & rødbeder.
Pandestegt & dampet fiskefilet med håndpillede rejer, laks, rogn & asparges.
Høns i asparges serveres med tomat og purløg.
225 g. Hakkebøf, bacon, cheddar ost, mayonnaise, syltet rødløg & agurk. Serveres med pommes frites & aioli.
Med kapers, rødløg, peberrod, hjemmesyltet rødbeder & 2 æggeblommer.
Serveres med pommes frites, let salat & sauce bearnaise.
Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce serveres med ris eller pommes frites.
Serveres med pommes frites, aioli & salat.
Med aioli.
Vanilje parfait is med chokolade & mandler serveres med friske bær.
Vanilje is, legeret mousse & karamel.
4 slags oste, serveret med syltede nødder og knækbrød.
Serveret med hindbær is og sprødt.
Toppet med kirsebær coulis og friske bær
Serveres fra kl. 17
Med estragon-mayo, jordskokkechips & frisk peberrod
Toppet med bacon og urter
På en bund af blomkålspuré, syltet tomat og blomkål crudité
Med æbler, hasselnød og appelsin
Alle forretter serveres med brød.
Med peberrodssauce og dagens garniture
Med dagens garniture og rosmarinsauce
Med dagens garniture og sauce bearnaise
Strimler af kalveinderlår i paprika flødesauce, vælg i mellem ris & pommes frites.
Serveret med dagens garniture & syrlig vinaigrette
Ønskes en anden sauce, kartoffel eller ligende, kan der komme et tillæg på 38,-
Vanilje parfait is med chokolade og mandler. Serveres med friske bær
Hertil vaniljeis, chokolademousse og karamel
4 slags oste, serveret med syltede nødder og knækbrød
Serveret med hindbær-is og sprødt
Toppet med kirsebær coulis og friske bær
Pandestegt fiskefilet, rejse, dressing & rogn.
Citron, pommes frites, ketchup & remoulade.
Pommes frites, ketchup & remoulade.
Pommes frites, ketchup & remoulade.
Frisk pasta, kødsauce & parmesan.
Vælg mellem kroens hjemmelavede vanilje eller chokolade is.
1 lun pandekage, med vanilje is & hindbær marmelade.
Er du i tvivl om, at du skal spise og bo på Den Gamle Kro i Djurlsand? Så læs blot, hvad andre har at sige om os:
Skal du være den næste glade gæst hos os? Så book et ophold i dag…
Den Gamle Kro
Ønsker du at reservere bord eller booke ophold? Så ring eller send os en mail:
Bourgogne, Côte Chalonnaise, Frankrig. Smuk roséfarvet Demi Sec med livlige bobler og delikate nuancer af modne bær – frisk, fyldig og lettere eksotisk.
Frankring, Les Baronnes, Loire. Citrus og lime, grønne æbler og afdæmpede eksotiske frugter, med en fin underliggende mineralsk tørhed. Kraftfuld, men er stadig både elegant, harmonisk og typisk.
Frankring, Cellier de la Sablière, Bourgogne, Chablis. Chablis i smuk, lys, lidt gylden forklædning. En mundrensende, mineralsk, klar, en smule skarp og meget frisk hvidvin til østers og hvid fisk.
Frankring, Classic, Alsace. Riesling med bouquet af grønne æbler, ferskner og citrus. Smagen er frisk og sprød.
Frankring, Cuvée les Amours, Alsace. Frugtagtig bouquet af citrus og hyldebærblomster samt en sprød og tør smag med finesse og blødhed.
Frankring, Couvent des Jacobins, Bourgogne. Tydelige frugtnoter af fersken, pære og grapefrugt, som udvikler sig til nogle mere florale noter med et pikant vanille-præg.
Italien. Klassisk Pinot Grigio med aromatisk og forfriskende bouquet. Smagen er delikat, frugtrig med pæn fylde og god længde
Spanien. Ungdommelig smækker, forfriskende Chardonnay med let tropisk smag af ananas og æbler.
Columbia Valley, Washington State, USA. Slank og klassisk og dog med lidt oversøisk præg og sødme som hvide ferskner og mandariner.
Columbia Valley, Washington State, USA. Kompleks vin med afrundede bløde kanter fra fadlagring ”sur lie” og integreret frisk og sprød frugt.
Belleruche, Rhône, Frankrig. Vinen har en rubinrød farve og en frugtagtig bouquet med en behagelig afrundet smag.
Couvent des Jacobins, Bourgogne, Frankrig. Meget typisk Pinot Noir, i stilen masser af rød frugt (hindbær, jordbær, ribs) i vinens ungdom, som vil udvikle sig til mere komplekse og sekundære aromaer over tid.
Il Sestante, Veneto, Italien. Fyldig, afrundet vin med kirsebær, blomme nuancer i smagen.
Il Sestante, Veneto, Italien. Fyldig, autentisk, sofistikeret enkeltmarks Amarone.
Puglien, Italien. Varm bouquet af blomme, en fyldig, blød og frugtrig smag af blomme, brombær og flot udblødte tanniner.
Valle de la Cinca, Aragon, Spanien. Behagelig og harmonisk, men ret maskulin rødvin med alt det gode fra de tre druer. Solbær, krydderurter og lidt krudt og tobak, alt sammen samlet og afrundet i holistisk harmoni.
Columbia Valley, Washington State, USA. Blid, blød og afrundet vin med flot fylde og masser af solmoden frugt.
Californien, Lodi, USA. Amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanilje.
Australien. Halvtør rosévin- frugtrig smag med et strejf af fersken.
Côtes de Provence, Frankring. Frisk, floral og crémet med den reneste smag af højrøde jordbær, friske hindbær og lyse kirsebær.
Valle de la Cinca, Aragon, Spanien. Ungdommelig og festlig veltillavet rosé med smag af masser af vilde skovjordbær.