djurs sommerland

Rabat til Djurs Sommerland

På Den Gamle Kro ønsker vi at give vores gæster gode oplevelser, når de besøger vores område.

Derfor er vi rigtig glade for at have lavet en aftale med Djurs Sommerland, en af de allerstørste attraktioner i vores område, der ikke bare sikrer vores gæster gode oplevelser men endda også besparelser!

Du skal blot henvende dig i receptionen, når du overnatter hos os, så kan du købe billetter med rabat.

Oplevelser i Djurs Sommerland

NYHED 2022 Dinosaurland – 25 dinosaurer i fuld størrelse og 3 nye forlystelser for hele familien

De nye forlystelser tæller både familierutchebanen T-Rex Family Coaster, Dino Xpedition, der sender gæsterne ud i dinosaurernes reservat og en kæmpestor dinosaurudgravnings-legeplads.

 

Bondegårdsland – for børn og legeglade voksne
I det store Bondegårdsland er der sus og sjov for hele familien. Her venter nemlig intet mindre end 11 forrygende forlystelser. Oplev bl.a. det frie fald fra vandtårnene, jagt høns i rutschebanen, eller snup en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Glæd jer til 11 forrygende forlystelser, hvor alle kan være med.

Tigeren – Danmarks største Gyro Swing

Er I klar til en oplevelse, der bider sig fast? Tigeren i Wild Asia er Danmarks største Gyro Swing. Med en topfart på 100 km/t og en højde på 45 meter, tager Tigeren jer med på en fantastisk flyvetur, I aldrig glemmer. I Wild Asia er der også garanti for sjove oplevelser for de fartglade små, når speederen trykkes i bund i Jungle Rally og Safaribussen.

 

Mærk suset i Danmarks største rutschebaner

På jagt efter mere fart og spænding? Djurs Sommerland byder på adrenalin-sus i absolut verdensklasse. I DrageKongen – Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster – får I sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t fra
30 meters højde med benene frit svævende i luften. Mærk suset i Juvelen, når I bliver skudt af sted to gange med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane. Vilde vovehalse må heller ikke snyde sig selv for Piraten, der med sin højde på 32 meter og topfart på hele 90 km/t er kåret til én af verdens bedste rutschebaner.

 

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser i Nordens største sommerland

Når I har udforsket de 9 spændende temalande med alle de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Kontakt os

Tip en ven

Del på facebook
Del på email