Har I selv plads til festen, men ikke lyst til at stå med madlavningen selv, så er mad ud af huset fra Den Gamle Kro den perfekte løsning.
Vores selskabsmenu og ikke mindst vores julefrokost menu er blandt de mest populære på Djursland – både som fest på kroen i Hornslet og ud af huset, hvis I foretrækker at holde julefrokosten hjemme hos jer selv. Uanset hvad er vores traditionelle julemenu altid et hit.
Julefrokost på Den Gamle Kro kan selvfølgelig kombineres med en overnatning i Hornslet på hotelværelse, så I ikke behøver tænke på, hvem der skal køre hjem.
Vælg forret, hovedret og dessert herunder – som menu eller buffet. Der er noget for enhver smag.
Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på
Er du i tvivl om, at du skal spise og bo på Den Gamle Kro i Djurlsand? Så læs blot, hvad andre har at sige om os:
Skal du være den næste glade gæst hos os? Så book et ophold i dag…
Den Gamle Kro
Minimum 10 personer
Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før
Med sauce tatare, chips og dild
Med syltede æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.
Lavet på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.
Med 5 forskellige fisk og skaldyr. Hertil urtedressing og salat.
Serveret med jomfruhummerhaler og suppeurter.
Med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme
Serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte
Med høns i asparges. Hertil purløg og cherrytomat
Serveret med ostegratineret brød
Serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.
Serveret med sæsons grønt pommes Kroket og sauce bordelaise.
Serveret med løgpuré sæsons garniture, pommes Anna samt rødvinssauce.
Serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
Serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.
Serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.
Med bourbonvanilje, hertil sorbet is
Med 3 forskellige is & hindbær coulis
Serveret med råsyltede bær
Med nødder og chokolade
Serveret med vaniljeis og chokolademousse
Serveret med brombærcoulis og hindbærsorbet
Serveret med rabarberkompot og vaniljeis
Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr.370,-
Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.420,-
Minimum 20 personer
Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse
Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild
**
Fiskeanretning med 5 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing
**
Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrødscrumble
**
Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomatmayonnaise
**
Bresaola med pesto, parmesanchips og syltet bøgehatte
**
Røget krondyrkølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme
**
Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater
Lammefilet marineret i hvidløg og salvie
**
Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill
**
Helstegt australsk oksefilet med timian
**
Hel letsaltet skinke med sprøde svær (minimum 40 personer)
**
Skinke glaseret i nyslynget honning fra Helgenæs
**
Grillet perlehønebryst med ben
**
Langtidsstegt sødmælks-kalveculotte
**
Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød.
Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce
Gateau marcel serveret med brombær og chokoladeflager
**
Blåbær cheesecake med råsyltede bær
**
Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre
**
Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot
**
Kroens favorit is med chokolade og mandler
**
Anretning af skåret meloner, frugt og bær
** Pannacotta med bourbonvanilje
Minimum 10 pers.
Pris pr. pers.
Vælg imellem: Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokkesuppe
Serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød
Af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød
Med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød
Med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat
Med tilhørende tilbehør og friskbagt brød
Hertil salat og friskbagt brød
4 forskellige slags miniburgere
Ristede brunchpølser
Scrambled eggs og bacon
Lun leverpostej
Ristede svampe
Lune frikadeller
Pålægsbord
Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland
2 slags marmelade
Frugtfad – årstidens frugter
Yoghurt – müsli
Amerikanske pandekager
Lun æbletærte m. creme fraiche
Kaffe/the og juice
Udvalg af brød – rundstykker – rugbrød
Pr. pers. kr. 270,-
Som tilvalg kan vælges mellem følgende:
A. Croissanter – hønsesalat
B. Røget laks fra vores fiskehandler
C. Lun skinke-porretærte
Pr. ret kr. 30
Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangementet