Mad ud af huset - Djurslands foretrukne catering

Har I selv plads til festen, men ikke lyst til at stå med madlavningen selv, så er mad ud af huset fra Den Gamle Kro den perfekte løsning.

Vores selskabsmenu og ikke mindst vores julefrokost menu er blandt de mest populære på Djursland – både som fest på kroen i Hornslet og ud af huset, hvis I foretrækker at holde julefrokosten hjemme hos jer selv. Uanset hvad er vores traditionelle julemenu altid et hit.

Julefrokost på Den Gamle Kro kan selvfølgelig kombineres med en overnatning i Hornslet på hotelværelse, så I ikke behøver tænke på, hvem der skal køre hjem.

Vælg forret, hovedret og dessert herunder – som menu eller buffet. Der er noget for enhver smag.

Ring og bestil selskabslokale eller mad ud af huset på

Selskabsmenu

Minimum 10 personer

Reduktion i antallet af gæster skal varsles mindst tre dage før

Forretter

  • Tatar af koldrøget laks 108,-

    Med sauce tatare, chips og dild

  • Laks på 3 måder 118,-

    Med syltede æbler, rugbrøds crumble samt urtedressing.

  • Rejecocktail 118,-

    Lavet på håndpillede rejer, med paprika dressing og salat.

  • Fisketallerken 118,-

    Med 5 forskellige fisk og skaldyr. Hertil urtedressing og salat.

  • Cremet hummerbisque 108,-

    Serveret med jomfruhummerhaler og suppeurter.

  • Røget krondyrkølle 108,-

    Med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme

  • Lufttørret okseinderlår 108,-

    Serveret med pesto, parmesan og syltet bøgehatte

  • Tartelet 108,-

    Med høns i asparges. Hertil purløg og cherrytomat

  • Klassisk fransk løgsuppe 108,-

    Serveret med ostegratineret brød

Hovedretter

  • Grillet oksemørbrad 228,-

    Serveret med sæsons grønt og pommes Anna hertil svampe sauce og krydderurter.

  • Medaljon af Australsk oksefilet 228,-

    Serveret med sæsons grønt pommes Kroket og sauce bordelaise.

  • Langtidsstegt kalveculotte 218,-

    Serveret med løgpuré sæsons garniture, pommes Anna samt rødvinssauce.

  • Kalvesteg stegt som vildt 218,-

    Serveret med waldorfsalat, smørdampet bønner, Hvide kartofler, brunede kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce

  • Gammeldags oksesteg 198,-

    Serveret med glaserede perleløg, smørdampet bønner, hvide kartofler og skysauce.

  • Flæskesteg 198,-

    Serveret med brunede og hvide kartofler, syltet dansk rødkål og skysauce.

Desserter

  • Pannacotta 88,-

    Med bourbonvanilje, hertil sorbet is

  • Nøddekurv 98,-

    Med 3 forskellige is & hindbær coulis

  • Cheesecake med blåbær 98,-

    Serveret med råsyltede bær

  • Kroens favorit-is 98,-

    Med nødder og chokolade

  • Pandekager 88,-

    Serveret med vaniljeis og chokolademousse

  • Gateau marcel 98,-

    Serveret med brombærcoulis og hindbærsorbet

  • Rabarber-consummé 98,-

    Serveret med rabarberkompot og vaniljeis

Buffet-arrangement

Vælg 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter: Pris pr. person: Kr.370,-

Vælg 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter: Pris pr. person: Kr.420,-

Minimum 20 personer

Reduktion i antallet af gæster, skal varsles mindst 3 dage før arrangementets afholdelse

Forretter

Tatar af koldrøget laks, med sauce tatare, chips og dild

**

Fiskeanretning med 5 forskellige fisk og skaldyr hertil serveres urtedressing

**

Færøsk laks på 2 måder hertil urtedressing, salat og rugbrødscrumble

**

Terrine af dansk kyllingebryst med soltørret tomater og tomatmayonnaise

**

Bresaola med pesto, parmesanchips og syltet bøgehatte

**

Røget krondyrkølle med cornichons, pinjekerner og rygeostecreme

**

Tarteletter med høns i asparges hertil purløg og cherrytomater

Hovedretter

Lammefilet marineret i hvidløg og salvie

**

Oksemørbrad fra New Zealand grillede på lavastensgrill

**

Helstegt australsk oksefilet med timian

**

Hel letsaltet skinke med sprøde svær (minimum 40 personer)

**

Skinke glaseret i nyslynget honning fra Helgenæs

**

Grillet perlehønebryst med ben

**

Langtidsstegt sødmælks-kalveculotte

**

Hertil servers smørristede kartofler, flødekartofler, salatbar samt friskbagt brød.

Vælg mellem svampesauce eller rødvinssauce

Desserter

Gateau marcel serveret med brombær og chokoladeflager

**

Blåbær cheesecake med råsyltede bær

**

Blåbær mousse med hvid chokolade og skovsyre

**

Oste anretning serveret med knækbrød, chips og kompot

**

Kroens favorit is med chokolade og mandler

**

Anretning af skåret meloner, frugt og bær

** Pannacotta med bourbonvanilje

Natmad

Minimum 10 pers.

Pris pr. pers.

  • Suppe 88,-

    Vælg imellem: Cremet asparges suppe, fransk løgsuppe eller jordskokkesuppe

  • Flæskeæggekage 98,-

    Serveret med syltet rødbeder, sennep og rugbrød

  • Biksemad 78,-

    Af gris og okse, serveret med sennep, rødbeder og rugbrød

  • Frikadeller 98,-

    Med agurkesalat, kold kartoffelsalat og rugbrød

  • Tarteletter 98,-

    Med høns i asparges hertil purløg og cherrytomat

  • Ost og pølsebord 118,-

    Med tilhørende tilbehør og friskbagt brød

  • Stegte kyllingelår 88,-

    Hertil salat og friskbagt brød

  • Sliders 98,-

    4 forskellige slags miniburgere

Brunch-buffet

Ristede brunchpølser

Scrambled eggs og bacon

Lun leverpostej

Ristede svampe

Lune frikadeller

Pålægsbord

Ostefad – 3 slags oste fra ind- udland

2 slags marmelade

Frugtfad – årstidens frugter

Yoghurt – müsli

Amerikanske pandekager

Lun æbletærte m. creme fraiche

Kaffe/the og juice

Udvalg af brød – rundstykker – rugbrød

 

Pr. pers. kr. 270,-

 

Som tilvalg kan vælges mellem følgende:

A. Croissanter – hønsesalat

B. Røget laks fra vores fiskehandler

C. Lun skinke-porretærte

 

Pr. ret kr. 30

 

Ved reduktion af antal gæster, senest 3 dage før afholdelse af arrangementet